Halloween bij DOKS!

Halloween feest bij Doks 28 oktober 2019
Vandaag gaan we lekker griezelen en eng doen bij Doks. We
hebben er allemaal veel zin in. Dit staat er op het programma.

  1. Doks versieren/ verkleden. Wie dat wil.
  2. Mummies / cupcakes maken.
  3. Halloween schminken . Wie dat wil.
  4. Griezel verhaal voorgelezen .
  5. Griezel drankje Spoetnik.
  6. Wij maken er een gezellige dag van !

We gaan eerst met z,n allen de boel versieren en in Halloween sfeer brengen. Er wordt wat lekkers gemaakt voor de lunch pizza mummies en cupcakes voor s middags .

Nou we hebben er met z,n allen een super leuke dag van gemaakt . Heerlijk gegeten van de mummies en cupcakes en heerlijk geluisterd naar twee griezelverhalen . Als afsluiting een lekkere cupcake en griezel drankje.

Einde. Door Gretha Hofstra.

Doppen sparen voor KNGF!

Al lange tijd sparen wij bij DOKS doppen op voor Stichting KNGF Geleidehonden. Hun missie is zoveel mogelijk mensen met een beperking een fijner leven te geven met een speciaal opgeleide hond. Een hele mooie missie vinden wij en daarom verzamelen we zoveel mogelijk doppen om in te kunnen leveren. Naast familie en vrienden die voor ons sparen, staat er bij de Coop in Jubbega een DOKS-doppen-box waar iedereen zijn of haar doppen in kan gooien. We draaien zelfs de doppen van reeds ingeleverde flessen los! Daarna is het een kwestie van goed schoonmaken – de doppen moeten namelijk schoon ingeleverd worden. Van deze doppen worden pellets gemaakt die geld opleveren voor KNFG. Zo is er in totaal al €32.000 (sept. 2019) aan doppen gespaard. Voor meer informatie over deze actie klik je hier.

Dagje weg: Dierenpark Taman Indonesia!

Dagje uit naar Taman Indonesia  12 september 2019  

Alle vogels zijn gespot!

Vandaag gaan we met een klein groepje naar Taman Indonesia . Silvester Boris Leon Ton en Gretha. Rond half 12 rijden we met elkaar die kant op. We hadden er allemaal zin in . Eenmaal daar aangekomen hebben we lekker rond gekeken.

We hebben met z,n allen een hele fijne middag gehad . Veel mooie dieren gezien lekker gegeten . Bedankt Ton en Leon !! Einde .

.

 

Einde. Door Gretha Hofstra.